با سلام.آقای دکتر من سی و دو سال دارم.یکماه بود که زیر بغلم به سمت هر دو سینه درد داشتم.سونو دادم سینه هام کاملا طبیعی و بدون کیست بود.اما در آکزیلاری راست یک توده هیپواکو به مرکز اکوژن به ابعاد بیست وسه در نه میلیمتر دیده شد که مطرح کننده ی لنف نود ری اکتیو میباشد.در آگزیلاری چپ هم دو توده هیپواکو با مرکز اکوژن به ابعاد سی در هشت و دوازده در چهار میلیمتر دیده شده که مطرح کننده ی لنف نود ری اکتیومیباشد.توصیه کردن به پیگیری.آیا مورد خطرناکیه

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . بطور معمول خطرناک نیست ولی در صورت عدم بهبود ، لازم است نمونه گیری انجام شود . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیتوده پستان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

مثانه بیش فعال چیست؟

روش صحیح لایه برداری از پوست صورت

ورم پا و مسافرت

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا سرطان پستان همیشه متاستاز می دهد؟

راهکارهای مقابله با اعتیاد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

لیپوم چیست؟

علائم حاملگی مولار یا پوچ چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

فیزیوتراپی و توانبخشی در طب فیزیکی

توصیه های مناسب ورزشی در دوران حاملگی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]