سلام دکتر شرمنده سوالم نصفه اومده مجبورم دوباره بپرسم من و دخترم بیست سوم دی به شپش مبتلا شدیم شامپو لیندان مصرف کردیم بیست سوم و سی ام دی هیفده بهمن بهورز گفتن هیچ رشکی نیست و درمان شدید چهام و پنجم ام اسفند به متخصص پوست مراجعه کردم ایشون هم گفتن درمان شدید امروز نوزده اسفنده هیچ رشکی تو موهامون نیست اما هنوز مقدار کمی خارش وسوزش کف سر دارم خواهش میکنم راهنمای ام کنید امکان داره شپش نابالغ تو سر ام باشه ودلیل خارش این باشه ایا با توجه به تاریخ ابتلا امکان داره الان شپش نابالغ باشه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر رشکی وجود ندارد فقط تحریک ناشی از شپش سر مانده که لازم است با مصرف آنتی هیستامین کاهش یابد تا بهبود کامل حاصل شود [1401-02-21]

پاسخ سوال پزشکیشپش مشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

اختلال وسواس و تاثیر آن بر رابطه زناشویی و جنسی

گرافی پانورکس تمام دیجیتال در چه مواردی انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

روابط جنسی در دوران ویروس کرونا

دنیای میوه های تابستانی

رفع صافی کف پا با حرکات اصلاحی

کاهش وزن در کشتی

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت هشتم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

رژیم غذایی در دوران کودکی و نوجوانی

تزریق فیلر خط اخم چه کاربرد و مزایایی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]