سلام و ممنون از فرصتی که فراهم کردید. من تومور سینه ام را برداشتم که بدون متاستاز بوده. میخواستم بپرسم بی حسی زیر بغل بعد از برداشتن گره لنفاوی پیشاهنگ تا کی ادامه داره؟ و آیا با دستی که فقط گره پیشاهنگش برداشته شده میشه وزنه زد یا فشار گرفت یا نمونه آزمایش گرفت؟ محدودیتی نداره؟ با تشکر

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . گاهی تا چند ماه بی حسی ادامه دارد . در این دست محدودیتهای مذکور وجود ندارد . [1399-12-06]

پاسخ سوال پزشکیسینه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

عوارض بعد از عمل سرطان سينه

شخصیت وسواسی جبری

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تزریق ژل به بینی

کم پشتی ریش و سبیل در آقایان

تاریکی باعث تقویت حس شنوایی می شود

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تقویت ابرو با مزوتراپی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان افتادگی پلک عصبی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

برجسته سازی گونه

همه چیز در مورد پانورکس و سفالومتری دیجیتال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]