من پريود نامنظمي دارم شده بعضي وقتا 40 روز بين پريودام فاصله باشه،من تو روز 7 پريودم با نامزدم يه معلشقه داشتيم كه از پشت التش رو گذاشت رو باصنم نمي دونم پيشابش ريخته روم يا نه اما مي دونم ارضا نشده بوده آيا احتمال حاملگي هست؟يه 2 روز بعدشم اي منيش ريخت رو شورتم با توجه به اينكه شورت خودمم به خاطر ترشحات بدنم خيس بود ممكن هست از شورت رد كنه و حامله بشم؟در ضمن باكره هم هستم و سريع رفتم پاك كردم آبشو و شورتمو عوض كردم،اما ماه بعد از اين رابطه 1 هفته زودتر هم پريود شدموآيا ديگر احتمال حاملگي از بين مي رود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورت پریود شدن خطر ارداری در سیکل قبل گذشته است از یک روش مطمئن پیشگیری از بارداری استفاده کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

خارج کردن عدسی طبیعی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

چه موقع به سکس تراپیست مراجعه کنیم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مراقبت های دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بعد از تزریق چربی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

گرانولوما پوستی چیست علائمی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا واریکوسل در رابطه جنسی تأثیر دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

خشكي پوست

کاهش سطح تستوسترون و اختلال نعوظ بر اثر ابتلا به کبد چرب

رابطه استرس و ناباروری در مردان چیست؟