با سلام! من دختری سبزه رو هستم!آیا با لیزر میشود پوست را سفید کرد؟ من خواندم پمادی به نام مونوبنزل 20 درصد هست که این کار را انجام میدهد اما بیشتر برای افراد پیسی توصیه میشود.حتی من پرسیدم دختری سبزه رو با 10 درصد پیسی کل بدنش رو سفید کرد و بسیار سفید شد.شما میتونید این کار را برای من انجام بدهید؟یا خودم هم به دکتر پوست مراجعه کنم انجام میدهند؟درمان مشکل من چیست؟ با تشکر!

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام خیر من انجام نمیدهم توصیه هم نمیکنم چون سفیدی پوست مثل لک و پیس میشود نه سفید دلخواه شما [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

تلفن : 91620100 - 031

بهترین راهکارهای درمان جای جوش یا اسکار آکنه

انجماد تخمک یکی از راههای تقویت قدرت باروری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درمان غبغب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت دانه های قرمز روی پوست همراه با خارش

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

نیدلینگ صورت چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سلامتی ناخن

بررسی اهمیت انجام غربالگری شنوایی در نوزادان

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]