با سلام و عرض ادب من پسری 28 ساله هستم که از 16 سالگی صورتم جوشهای چرکی میزنه،سال گذشته دکتر برام داکسی سایکلین100 تجویز کرد که کاملآ اثر بخش بود ولی بعد مدتی باز جوشها پدیدار شدن. با مراجعه دوباره به دکترم برام آزیترومایسین250 تجویز کرد که بازم بعد مدتی صورت و پش سرم دوباره جوش زد. میشه برای مشکلم راهنمایی کنید.ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید لازم باشد که دوره طولانی تری انتی بیوتیک استفاده نمایید یا راکوتان مصرف کنید. با پزشکتان مشورت نمایید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

آیا کاشت مو دائمی است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آمادگی لازم برای رادیولوژی باریوم سوالو

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ليزر ليپوليز چيست و چگونه عمل مي كند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درباره درماتیت شوره ای بیشتر بدانیم

خالکوبی یا تاتو

درمان پف زیر چشم با لیزر اندولیفت

اختلالات جنسی در آقایان