سلام اقای دکتر حالتون خوبه؟ اقای دکتر تروخدا کمکم کنین من میخواستم ببینم که برای لیزر کردن ریشام چقد باید بپردازم؟خواهش میکنم کمکم کنین چون زود رشد میکنه.سوال بعدم اینه که موهام پر پشت تر بشه چیکار باید بکنم در ضمن 20 سالمه از تهران lیا کاشت مو برای من هم میشه؟میتونم از سرم عکس بندازم که ببینید؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در سن شما اصلا کاشت مو نوصیه نمیشه لیزر کل موهای صورت هم باز توصیه نمیشه . درمان موهای ریش با لیزر ممکنه باعث از بین رفتن دایمی اونها بشه و برای کاهش رشد موها کاربرد نداره . بعضی جاهای خاص مانند زیر گردن یا گونه ها رو اگه مشکل سازه میتونید انجام بدید. [1401-05-21]

پاسخ سوال پزشکیریش لیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نکات ايمنی و بهداشت در طراحی تاريکخانه راديولوژی

شکستگی استخوان شانه ؛ علت و درمان بدون جراحی با طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تغذیه دانش آموزان

کاربرد لیزر جنسیس

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

توصیه های غیر دارویی در سردرد میگرنی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تاثیر مکمل روی منیزیوم ZMA و نحوه مصرف آن در ورزشکاران

بلوغ چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

نقش کافئین در ورزشکاران

آیا تبخال تناسلی خطرناک است ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]