سلام جناب دکتر خسته نباشید ل،لطفا جواب سوال من رو هم بدید،دختری سی و یک ساله هستم احساس میکنم که پوستم شل و افتاده شده البته یکسال هست که از کرم های شب aha10 ,fruit acids, و کرم دور چشم هالوکسیل استفاده میکنم،سوالم اینه که میتونم توی این سن از لیزر ار اف استفاده کنم در درمان افتادگی پوستم؟یا روش هایفو بهتره؟در ضمن من پوستم تقریبا حساس هست،ایا نتیجه دلخواه رو میگیرم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در صورتی که احساس میکنید پوستتان شل و افتاده شده است بله میتوانید انجام دهید. برای شما آر اف فرکشنال قطعا بهتر است. حساسیت پوست مشکلی برای ار اف ندارد [1401-01-25]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال مشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

جالپرو بهتر است یا پروفایلو؟

درمان تنگی مجرای ادرار

تزریق چربی و مراقبت های پس از آن

رادیوگرافی تک دندان یا پری اپیکال

هایفو و تزریق ژل

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

عوارض بوتاکس صورت چگونه برطرف میشود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزوژل جوانساز جالپرو چیست؟

آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟