با سلام. من روی گردنم بر اثر ریختن اسید کلویید ایجاد شده. از یک ژل لایه بردار به نام اسپکتراژل استفاده میکنم از انجا که وضع مالی مساعدی ندارم همین کافیه؟ یا از لیزر هم استفاده کنم؟ در ضمن سرم رو بالا پایین ک میکنم گردنم یه ذره کش میاد آیا بالیزر درمان میشه؟ مرسی از راهنماییتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر کلویید ها ضخیم باشد لیزر هم لازم دارد اگر نازک هستندد به همین درمان ادامه دهید [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

نشانه های ضرب خوردگی و آسیب به ستون فقرات

عوارض بوتاکس صورت چگونه برطرف میشود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علائم و درمان پا ضربدری با فیزیوتراپی و حرکات اصلاحی

تشخیص کمبود آهن و آنمی در ورزشکاران

فواید میکرودرم ابریژن و روش انجام این روش چیست؟

تاریخچه معاصر طب درد در دنيا

علائم کم شنوایی چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نقش اسید چرب امگا 3 در پیشگیری از بیماری ها

راههای مراقبت و تقویت ناخن