باسلام لطفا یک کرم دورچشم برای استفاده در دوران بارداری وسن 36سال معرفی نمایید؟ایادردوران بارداری می توانم ازکرم رینیوینگ کاپریس که کرم ضدچروک صورت است استفاده کنم؟ دربارداری ازچه کرم هایی نباید استفاده کرد؟باتشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

توصیه احتیاطی اینست حتی الامکان در دوران بارداری از محصولات غیر ضروری استفاده نشود. استفاده از کرمهای دور چشم و ضد چروک هیچ ضروریتی در این دوران ندارد. استفاده از کرمهای ضد آفتاب جهت جلوگیری از لکه های حاملگی توصیه میشود. البته باید توجه داشت که ویتامین د مورد نیاز در این دوران تامین شود. [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا میکرونیدلینگ عوارض دارد؟

نقش تغذیه و سلامت ناخنها

این عادت های ناخواسته به گوشتان آسیب می زند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نحوه آمادگی برای جلسه اول لیزر موهای زائد

سندرم مفصل فاست با چه علائمی همراه است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

دستگاهها و سیستم های رایج برای درمان و رفع سلولیت

روشهای درمان خطوط کنار لب و بینی

فیلرها چه کاربردی دارند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ژل پروفایلو چیست ؟