سلام و عرض ادب , دکتر من برای درمان ريزش مو بايد ماينوکسيديل مصرف کنم ولی توانايى مصرفش رو ۲بار در روز ندارم اصلا ، خواستم سوال کنم اگه يک بار در روز با همان دوز مصرف بشه در ميزان تاثير خيلی فرق ايجاد ميشه؟؟؟؟ یه دنیا ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

میزان اثر بخشی ماینوکسیدیل وابسته به تعداد دفعات استفاده داره. و‌احتمالا اثرش کمتر خواهد شد [1401-03-31]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

میگرن را با تزریق بوتاکس درمان کنید

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

کمی در باره بوتاکس

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

لاغری با هایفوتراپی شکم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

بیماری پات یا سل ستون فقرات چیست و چه علائمی دارد؟

انواع تومورهای دستگاه گوارش

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جراحی دیسک های استخوانی شده توراسيك

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

چگونه ورم بعد از تزریق ژل را از بین ببریم؟

کسب آگاهی درباره مسائل جنسی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

نقش كليدی مرطوب كننده ها در درمان سوريازيس

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]