سلام به اقای دکتر واعظ وبا تشکر از زحمات جنابعالی و پاسخگویی دلسوزانه شما... بنده قصد دارم از محلول ماینوکسیدل 5درصد با ترکیب پروسترژون وبتامتازون و فیناستراید بصورت روزانه یک عدد استفاده کنم و دنبال یک قرص و محلول مکمل تقویتی هستم که بعضی ها محلول تونیک رینولفتیل و کپسول گلیکویت و ریجن ایدیت یا اکوفن را پیشنهاد میدهند میخواستم نظر شما را جویا شوم.. ویک سوال دیگر داشتم بهترین مارک تجاری سازنده ماینوکسیدل و مخصوصا فینا استراید چیست .. میگویند از زمانی که دلار 3300شد جنس تقلبی منجمله قرص فیناستراید حتی در داروخانه ها زیاد شده .. میترسم داروی تقلبی خرید کنم لطفا مر راهنمایی کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من داروی دیگری لازم نیست برای ماینوکسیدیل روگین بهتر است [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

اندازه طبیعی آلت تناسلی مردان چه قدر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

اصلاح عدم تقارن صورت با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

زايمان در آب

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

5 روش پر طرفدار جوانسازی صورت

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بارداری از ديد گاه طب سنتی ـ قسمت اول

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تشخیص و درمان بیماری های پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خانواده و اعتیاد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

پریاپیسم یا نعوظ طول کشیده چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]