سلام و خسته نباشید من 21 سالم هست و در هفته 20 بارداری هستم طول سرویکس 29م م است آیا نیازی به سر کلاز هست خواهشمندم سریع جواب بدهید من خیلی نگرانم ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی این طول از سرویکس در این هفته از بارداری در صورت کاهش در طی مدتی کوتاه نیازمند بر رسی از نظر زایمان زودرس است ولی سرکلاژ پس از هفته 21 بارداری با احتمال عفونت بیشتر و نیز پارگی زودرس کیسه آمنیوتیک همراه است و زیاد توصیه نمیشود. برای تصمیم گیری بالینی به پزشکتان مراجعه و به ایشان اعتماد کنید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیناباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

جراحی لیفت سینه چگونه انجام میشود؟

سوفل يا صدای اضافی قلب

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

روش صحیح تنبیه کودک

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

روش های رفع چین و چروک اطراف لب

درمان سندرم باند ایلیوتیبیال

لک صورت چگونه به وجود می آید و راههای درمان آن چیست؟

درد شانه و درمان آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مواد غذایی مناسب برای اختلالات خواب