سلام. از کجا بفهمم که پرده بکارتم سالمه؟؟؟ من رابطه جنسی نداشتم.خود ارضایی هم نداشتم. از ظاهر آلت هم وجود پرده معلومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بهترین کار نشستن و قراردادن یک آینه زیر پایتان است. در این حالت با زور زدن می توانید پرده را مشاهده کنید. ولی تشخیص نوع پرده یک کار تخصصی است که از عهده شما خارج است پس برای معاینه به یک پزشک یا ماما مراجعه کنید. برای اطلاعات تکمیلی به واژه نامه باروری مراجعه کنید. [1401-11-22]

پاسخ سوال پزشکیبکارت

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تفاوت ژل و مزوژل در کاربردها، ماندگاری و هزینه

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
کاشت حلقه در داخل قرنیهدکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]
تفاوت لیزر اندولیفت با لیزر فرکشنالدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
ویژگی های یک مرکز سونوگرافی خوب چیست ؟دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]
مزوتراپی چیست کاربردها، مزایا و عوارض احتمالیدکتر فریبا خضرایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
دندانپزشکی بیمارستانیدکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]
آشنایی با روش پانچ صورت برای درمان اسکاردکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
نصب تعویض و کشیدن سوند در منزل به صورت 24 ساعتهآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
راه های بستن منافذ پوستکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
آیا آرتروز زانو قابل درمان است؟دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]