باسلام ، خانم بنده پارسال برای جلوگیری از حاملگی آیودی معمولی گذاشتن منتهی بخاطر اینکه سه روز بعد از پرید لکه بینی داشتند و بنده موقع نزدیکی احساس می کردم وجود آیودی را که در نزدیکی ما تاثیر منفی می گذاشت که مجبور شدیم آیودی را برداشتیم - حدودا یکسال است از قرص یاسمین استفاده می کنیم متاسفانه پوست همسرم به این قرص حساس است . لطفا آیودی مارک بهتر برامون معرفی بفرمائین تا از آن استفاده کنیم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، معمولا ای یو دی در نزدیکی حس نمی شود مگر اینکه پایین امده ویا نخ آن بلند کوتاه شده باشد با این حال ای یودی cusafe می تواند ای یو دی خوبی برای همسرشما باشد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

چرا بیرون زدگی دیسک اتفاق می افتد و چه درمانی مناسب تر است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علل ابتلا به درد لگن در زنان چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

پرولوتراپی؛ انواع کاربرد هزینه و عوارض

بررسی کدام اندام های بدن با ام آر آی امکان پذیر است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

فراورده های ضدچروک موضعی

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت شانزدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

چرا پوست تاول میزند؟

درمان خط خنده

تجهیزات لیزری کلینیک پوست و مو دکتر حسن زاده در سنندج