با سلام، من مجرد و ورجین هستم. دو هفته پیش یک رابطه داشتم ولی دخولی صورت نگرفت فقط منی روی ناحیه ی پوبیس ریخته شد که با دستمال پاک کردم. تقریبا 3 روز بعد پریود شدم (می شد روز 26 چرخم، من معمولا چرخه هام 30 روزست ولی به نظرم همه چیز پریودم طبیعی بود، همون 5 روز با تقریبا همان مقدار خونریزی). می خواستم ببینم احتمال بارداری وجود داره؟ می تونه اون خونریزی پریود نبوده باشه؟ این روزا احساس می کنم دمای بدنم بالاست و گاز معدم زیاد شده گاهگداری هم درد در ناحیه ی تخمدان ها دارم، ممکننه این تغیرات ناشی از چرخه ی بعدیم و یا حساسیت و نگرانیم نسبت به این قضیه باش] یا این احتمال وجود داره که باردار باشم،

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی وقتییکبار پریود شده اید خطر بارداری ناخواسته گذشته است. البته بی نظمی پریود شما در سیکل بعدتان می تواند ناشی از سایر علل غیر از بارداری باشد که نیازمند مراجعه به پزشکتان است. [1401-07-13]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

سونوگرافی تشخیصی چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آلودگی هوا با پوست ما چه می کند ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آلرژی غذایی و اگزما درسنین کودکی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

همه چیز در مورد سندرم جراحی ناموفق دیسک کمر

سرطان پروستات و ارتباط آن با فعالیت جنسی

رفع ترک های پوستی

ژل های دائمی یا غیرقابل جذب چه هستند؟

رابطه ی تغذیه با میزان یادگیری دانش آموزان

سکته مغزی خاموش چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]