سلام سال جدید را به شما تبریک می گویم من دفعه قبل بارداری ناموفقی داشتم زایمان زود رس و بعد هم بچم ناراحتی قلبی داشت و فوت کرد 6 ماه ال دی مصرف کردم و بعد از قطع قرص بلافاصله باردار شدم الان هفته 17 هستم و دکترمک گفته باید هفته 20 بررم اکوی قلب جنین و 6 ماهگی هم سنوی سه بعدی لطفا راهنمایی بفرمائید .اینم بگم من سری قبل خیلی استرس داشتم یعنی از اول بارداری اتفاقی افتاد که تا روزی که زایمان کرددم همش گریه می کردم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به توصیه پزشکتان عمل کنیدو به خدا توکل کنید نگرانی شما موجب افزایش هورمونهای استرس و زایمان زودرس می شود بنابراین بهتر است با سعی در حفظ آرامش خودتان و انجام معاینات و بررسیهای لازم به اینده بارداریتان امیدوار باشید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری سقط

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

علائم پوستی بیماری ایدز

اختلال وسواس و تاثیر آن بر رابطه زناشویی و جنسی

رفع ضایعات عروقی با لیزر ان دیاگ

فعالیت ورزشی در دوران شیردهی و مداخلات تغذیه ای

جوانسازی گردن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درمان و علائم درد رگ و عصب سیاتیک کمر و پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علل درد شانه

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عمل جراحی پروتز پستان چیست؟