با سلام. 2/5 ماه هست که فیناستراید 1 مصرف میکنم. طی این مدت تاثیری احساس نکردم. مسئله مهم اینکه احساس میکنم طی مدت مصرف روند نازک شدن موها ادامه داره و در قسمت جلوی سرم موها نازک تر و کم پشت تر میشه نسبت به قبل. سئوالم از جنابعالی اینکه اگر مصرف فیناستراید dht رو پاین میاره, در عوض چون مانع تبدیل T به dht میشه میزان تستسترون رو بالا میبره و حال اینکه موهای ناحیه فرونتال به تستسترون حساس تره. اگه این مطلب درسته برای جلوگیری از مینیاتوری شدن موهای ناحیه فرونتال در اثر افزایش تستسترون حین مصرف فیناستراید چه باید کرد؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

موها به dth حساسند و بنا براین با مصرف فیناستراید از مینیاتوری شدن جلوگیری میشود [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

تزریق ژل یا فیلر و سوالات مربوط به آن

کراتوکونوس یا قوز قرنیه

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

شوک ویوتراپی چیست و چگونه عمل میکند؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان قطعی تنبلی تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان پف زیر چشم چگونه است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

خونریزی دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

عوارض عفونت مجرای ادرار را جدی بگیرید

تربیت کودکان بیش فعاال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]