باسلام خدمت خانم دكتر ، من 30سالمه و همسرم 35 ساله ، من يكسال عدم بارداري داشتم و حالا كه 5 ماهه تحت درمان قرار گرفته ام دكتر فقط تخمك رو تقويت مي كنه ، چون ميگه مشكلي نه من و نه همسرم نداريم ، پس علت عدم بارداري چيه ، آيا ممكن است از رحم و لوله ها باشد ، گرفتن عكس رنگي لازمه و در ضمن سخت است ، ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

سلام کاربر گرامی بهترین کار ابتدا بررسی زمان تخمک گذاری و ارزیابی اسپرم شوهرتان است . در قدمهای بعدی ارزیابی باز بودن لوله ها با عکسبرداری رنگی می تواند مفید باشد. . عکسبرداری رنگی در مدتی کوتاه انجام می شود و علی رغم ظاهر پردردسرش کاملا قابل تحمل است. بنابراین در صورتیکه پزشکتان معتق است ممکن است چشبندگی وجود داشته باشد این عکسبرداری توصیه می شود [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری رحم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

استروئید چیست؟

بیماری فیبروکیستیک پستان چیست؟

علائم عفونت کلیه در زنان و مردان چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روشهای تزریقی جوانسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

با غبغب بزرگمان چه کنیم ؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

آلت تناسلی دفن شده یا مخفی چیست؟

لیزر فول بادی آقایان شامل کدام قسمت بدن است؟

اصلاح و درمان زانوی پرانتزی

نقش خوراکی ها در جوش صورت