سلام خانوم دکتر 5 ماه پیش سقط داشتم الان مجدد باردارم هفته ششم هستم اما این بار هم جنین قلب ندارد و درحال سقط است من فقط کم کاری تیرویید دارم که دارو میخورم آزمایشام همه نرمال بود اما نمیدونم چرا باز این طوری شد روحیه ام را از دست داده ام و ترسی که همیشه با من است در بارداری بعدی مشکل از کجاست؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما نگران نباشید بهترین کار در این مرحله انجام آزمایشهای خون پیش از بارداری دوباره است بررسی کامل مشاوره زنتیک- بررسی انتی فسفو لیپید آتنی بادیها و نیز آزمایش های TORCH ضروری است. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آشنایی با متد تزریق ژل لب طبیعی

درد و التهاب عضله تنسور فاسیا لاتا

درباره قرص راکوتان برای درمان آکنه چه میدانید؟

برای جوانسازی فیلر بهتر است یا بوتاکس؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علت ایجاد انحنای غیر معمول آلت تناسلی چیست؟

رژیم گرفتن کنترل وزن نیست

11 راهکار موثر برای بستن منافذ پوست

نحوه صحیح استفاده ازداروهای موضعی ضدجوش یا اکنه

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درمان افتادگی صورت با هایفوتراپی