سوال :

با سلام من پسری 23 ساله 4ماه پیش در پشت سرم سمت راست نزدیک موهای گردن به اندازه ته خودکار ریخت بعد 1 هفته داشت در میومدبا استفاده ماینوکسیدیل 5% وتزریق کرتون خیلییی بد تر شد و تمامی موهای اطراف ریخت . آیا امکانش هست به خاطر کرتون باشد . در علم سنتی میگویند با تزریق کرتون بدتر میشه و درمان پیاز عنصل است و میتواند از کبد باشد لطفا راهنمایی کنید آیا نمونه برداری انجام بدم از سر مشخص میشود


دکتر جمال الدین حسن زاده :

مطالب عنوان شده کاملا غلط است. طب سنتی بیشتر ارزش تاریخی دارد و مبنای علمی و پزشکی ندارد. رواج آن در سالهای اخیر در کشور بیشتر ریشه در مسایل غیر پزشکی دارد. درمان ریزش مو شما بستگی به علت اون داره. اگه ریزش موی شما از نوع طاسی موی سکه ای یا منطقه ایست یکی از درمانهای اون تزریق کورتون است. اگه اینکار توسط متخصص مو و بشکل صحیح و باغلظت مناسب انجام بشه معمولا مشکلی پیش نمیاد. اما تزریق غلط میتونه عوارض داشته باشه. البته گسترش ضایعه در اوایل علی رغم درمان مناسب قابل انتظار است. [1401-03-30]


پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

اگر به شانه درد مبتلا هستید این مطلب را بخوانید

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

ورم پا و مسافرت

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت زود جذب شدن ژل لب چیست؟

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

مشكلات پوستی همراه با مصرف کورتون

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

چیت میل چیست؟

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

آسیب عصب سیاتیک

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سونوگرافی بقایای بعد از سقط جنین

دکتر جواد فرخی [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]