سلام آقای دکتر خسته نباشین من دختری 25 ساله ام که به طور مادرزادی پوست صورتم سیاهه میخواستم منو راهنمایی کنین با چه روشی می تونم سفید شم یه جایی خودندم کرم منوبنزن سفید می کنه ولی عوارض داره نظرتون چیه در این مورد؟؟؟ لطفا منو راهنمایی کنین با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من از این کرم استفاده نکنید. بهتر است فقط ضد آفتاب برنید [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب تیرگی پوست

تلفن : 91620100 - 031

تغذیه و رژیم غذایی برای رفع و درمان خستگی

سونوگرافی بیضه چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

خطر سرطان را در خود کاهش دهید

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا جای زخم و بخیه با لیزر خوب میشود؟

اسپرم چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان تغذیه ای بیماران مبتلا به فشار خون بخش اول

عفونت و قارچ پوستی چیست و چگونه درمان میشود؟

علل ایجاد بیماری تنگی کانال نخاع گردن

درباره تزریق ژل و بوتاکس بیشتر بدانید