سلام خسته نباشید رنگ لبه های الت تناسلی من قهو ه ای بسیارروشن و کم رنگ بوده مدت 4ساله رنگ لبه ها به مرور زمان تیره ترشده و الان سیاه پررنگه.چه عواملی تاثیرگذاربوده؟وایا راهی برای درمان هست؟هزینه درمان چقدرخواهدبود؟کمکم کنید للطفا

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید از کرمهای لک بر بدن استفاده نمایید [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

تلفن : 91620100 - 031

درمان جراحی فیبروم رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آلوپسی آندروژنتیک و ارتباط آن با آندروژن

مرکز خدمات شبانه روزی پرستاری در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

پریاپیسم یا نعوظ دائم چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پروتزهای دندانی متحرک

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

پارگی یا سوراخ شدن مثانه

آیا کاشت ابرو دائمی است؟

مزونیدلینگ بهتر است یا میکرونیدلینگ؟