سلام آقاي دكتر ممنون كه پاسخگو هستيد آيا فرقي بين ضد آفتاب ايراني و خارجي وجود دارد؟ و اينكه استفاده از ضد آفتاب رنگي اثر آن را از بين نمي برد؟ ممنون 31 ساله

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر فاکتور محافظتی خیر. ولی گاهی از نظر سایر مشخصات مثلا فاقد چربی بودن ممکن است کیفیت خارجی ها بهتر باشد از نظر علمی خیر ولی اگر شما بدلیل اینکه رنگ دارد ضد آفتاب کمتری بزنید مسلما موثر است. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

انواع لیزر جای جوش

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مزایای رادیوگرافی معمولی و دیجیتال

ماکولار آمیلوئیدوز چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

ژل آبرسان تزریقی چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مفاهیم اولیه جراحی زیبایی پوست

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

عمل برداشتن لوزه ها به چه دلیل و چگونه انجام میشود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

علائم ریزش مو با الگوی مردانه

علل درد گردن