سلام.من و نامزدم در رابطه ای که با هم داشتیم دخول به طور کامل انجام نگرفت و فق سر آلت کمی داخل واژنم رفت و احساس میکنم مایع پیش از منی به داخل ریخته شده.ولی مایع منی داخل نریخت.من بعدا بلافاصله خودمو شستم و سعی کردم داخل واژنم رو هم بشورم با آب.البته شک دارم پرده دارم یا نه.الان پریود شدم و سر موعد شدم.رابطه ما 3-4 روز قبل از پریودیم بوده.ولی سر موعد پریود شدم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورتی که پریود شد اید دیگر خطر حاملگی ناخواسته گذشته است نگران نباشید و در سیکل بعد از یک روش مطمئن استفاده کنید به مطالب سایت در مورد روشهای اورژانس مراجعه کنید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

توانبخشی پوکی استخوان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونه با چندروش ساده از افزایش وزن مجدد جلوگیری کنیم

آزارگری جنسی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ارتباط ساختار مو و رفع موهای زائد با ليزر

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

فوردایس چیست؟، ضایعات فوردایس تناسلی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

برنامه ورزشی اصولی برای کاهش وزن - قسمت دوم

تغذیه برای کات شدن ماهیچه ها ( قسمت دوم )

بیماری درماتیت سبورئیک چیست ؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان جای جوش

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]