سلام دختری 22 ساله هستم چند سالیت دچار افادگی پلک هستم که باعث شده ظاهری مثل ژاپنی ها پیدا کنم پوست نواحی صورت و بدنم هم خصوصا سینه م هم شل شده که نسبت به سنم طبیعی نیست دکتر های زیادی رفتم که یا تشخیص ندادن یا گفتند آلرژیه نظر شما چیه آیا اگه آلرژی باشه درمان داره

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر افتادگی شدیدباشد با جراحی قابل درمان است ولی اگر کم باشد با درمان دارویی بهبود دارد [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلیفت پلک

تلفن : 91620100 - 031

سونوگرافی فراصوتی داپلر چیست؟

درمان غذایی بیماری کولیت اولسری

روشهای ترکیبی در درمان پیری پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

پیلینگ پوست با اسید میوه و کرم های لایه بردار

مزوتراپی غبغب چه روشی است؟

راههائی برای تصمیمگیری درست

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

درمان ترک و خطوط بعد از حاملگی

آیا ماه گرفتگی با لیزر از بین میرود؟

پیشگیری و درمان سندرم ناشی از قاعدگی در زنان ورزشکار