سلام خسته نباشین. دکتر جان من حدود دوسال هس هر کاری میکنم قارچ پوستی از بین نمیره. از ناف تا گردنم ریخته. کرم کلوتریمازول. شامپو ایروکس.شامپو کتوکونازول.سلنیوم سولفاید .قرص هم خوردم چیکار کنم دیگه تورو خدا بهم بگید دو ماه دیگه عروسیم هست. ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

قارچپوستی سطحی بنام ورسیکالر وجودداره که علی رغم ایجاد ظاهری ناخوشایند در پوست قارچ بی آزار و غیر خطرناکیه.معمولا این قارچ به راحتی با درمان از بین میره اما متاسفانه عود بالایی داره. ولی این موضوع نباید باعث نگرانی بشه. بعد از درمان مناسب و از بین رفتن لکه ها برای جلوگیری از عود ضایعات علاوه بر رعایت مسایل بهداشتی در حد معمول میتونید هفته ای یک یا دو بار پوست بدن رو با شامپو سلنیوم سولفاید شستشو بدید. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیقارچ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علت انجام سونوگرافی کالر داپلر

تفاوت رادیولوژی دیجیتال و ساده

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تزریق PRP برای حفظ فولیکول ها پس از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مراقبت های پوست در فصل پاییز

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تغذیه مناسب ، پوست خوب

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تغذیه مناسب در دوران قاعدگی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

میکرودرم ابریژن

شخصیت اسکیزوتایپال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]