با سلام خدمت خانم دکتر چند سال است ازدواج کرده ام تا کنون به دلیل استرس زیاد از نزدیکی واهمه داشته ام متاسفانه با مطالعاتی که داشته ام تا کنون این اتفاق نیافتاده است و همچنین در حال حاضر پس از انجام آزمایشات پزشک متخصص ، ایشان اعلام کردند که در معرض یائسگی زود هنگام هستم و الان تحت نظر طب سنتی به شیوه همیوپاتی دکتر مفید هستم با این اوصاف با توجه به سکونت در شهرستان و عدم امکان حضوری در اصفهان در این زمینه راهنمایی نمایید چگونه مشکل خود را حل نمایم تا صاحب بچه شوم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی به یک پزشک متخصص زنان مراجعه کنید در صورتی که از روشهای کمکی باروری مانند IUI و سپس IVFاستفاده کنید شانس باروری شما بالاتر می رود. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری یائسگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تاثیر ساب سیژن بر جوانسازی پوست

عوارض تزریق ژل یا فیلر

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آسم

علت انجام سونوگرافی کالر داپلر

عمل جراحی بینی نیمه فانتزی در مردان و زنان چگونه است؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

لاغری موضعی با دستگاه کرایو لیپولیز

علت کشیدگی و رگ به رگ شدن مچ دست و درمان آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

حفاظت، کنترل درد و توزیع فشار روی آرنج با ارتز و بریس

سرطان پستان با چه روشهایی درمان میشود؟