با سلام من با همسرم دوبار نزديكي داشتيم كه دفعه اول خارج شدن مني داخل نبود اما پس از حدود ١٥ دقيقه مجدد بدون اينكه الت شتشويي داشته باشه داخل شد ميخواستم بدونم احتمال بارداري هست يا خير؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

انتروپیون یا برگشتگی پلک به داخل چگونه درمان می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چرا در درد گردن و کمردرد نوارعصب و عضله گرفته می شود؟

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

كانون اكوژن داخل قلبی جنين

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

روش های جوانسازی پوست دست

رحم سپتوم دار

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

انواع لک صورت

درمان سریع جوش صورت

علائم اختلال صوتی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]