سلام خانم دکتر من روز۱۷آذر باهمسرم رابطه داشتم البته دخولی صورت نگرفت ومایع منی ازشون خارج نشد فقط احساس کردم دستشون روکه به پیشاب خورده بود روبه من زدند آیا احتمال بارداری وجود دارد من باید بیست وششپ پریود میشدم که هنوز نشدم البته هشت روز بعد ازاین موضوع تزمایش بتا دادم که منفی بودیعنی بیست وچهارم وبانوجه به اینکه پن ماه پیش ازقرص اچ دی به دلیل نزدیکی استفاده کرده بودم آیا احتمال بارداری وجود دارد خواه ش میکنم پاسخ دهید

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری اورژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

عوامل کاهش خطر ابتلا به بیماری کلیوی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

سلامتی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

کاربرد دستگاه ای پی ال

لیفتینگ صورت

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

از چه روشهای برای روشن کردن پوست استفاده میشود؟

بیماری های چشمی مرتبط با دیابت

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اگر سرگیجه های شدید دارید بخوانید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نگهداری از پوست چرب