سلام خانوم دکتر. من تازه ازدواج کردم. درصورتی که 10 روز به زمان پریود شدنم مونده بود اولین نزدیکی رو داشتم و اقدام به برداشتن پرده کردیم. درد شدیدی داشتم ولی تحمل کردم و آلت همسرم کاملا وارد شد. بعد از اینکه پاشدم کلی خون از دست دادم و فکر میکنم همونجا پریود شدم. چون تا 7 روز خونریزیم ادامه داشت و زیاد هم بود و بعد خوب شد. اما الان که خوب شدم هنوز احساس درد در رحم و تخمدان ها میکنم. آیا ممکن است باردار باشم ؟ یا این درد دلیل دیگه ای دارد؟ متشکرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی درد رحم و تخمدانها معمولا با اولین نزدیکی ارتباطی ندارد. برای بررسی بیشتر و معاینه زنان می توانید به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

پیکر تراشی با بادی جت چگونه است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تشخیص زگیل تناسلی

انواع اختلالات صوت

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

چرا دیسک دچار پارگی یا بیرون زدگی می شود؟

اصول زیبایی و تناسب در صورت

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

چگونه شامپو بزنیم ؟

پلاکت درمانی یا پی آر پی چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

تست نوار عصب و عضله و کاربردهای آن