با سلام متأهل هستم و هفته پيش با همسرم ن ز د ي ك ي داشتم پس از ان چون مشكوك بودم ٤ عدد قرص ال دي و ١٢ ساعت بعد دوباره ٤ تاي ديگر خوردم پنج روز بعد دوباره با همسرم ن ز دي ك ي داشتم ايا دوباره بايد با روش اورژانسي قرص ال دي بخورم تا حامله نشم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری چشم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

مشكلات پوستی همراه با مصرف کورتون

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیزر اربیوم چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کلوئید یا گوشت اضافه چگونه درمان می شود؟

فریز درمانی پوست چیست و چگونه انجام میشود؟

لیزر موهای زائد واژن چگونه انجام میشود؟

سونوگرافی برست و آگزیلاری چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ورزشکاران گیاه خوار

سندرم استکهلم در روابط زناشویی