با سلام پسری 25 ساله هستم و سالیان هست که مشکلم اینه که در برخورد اتفاقی نگاهم به چهره جنس مقابل اکر طرف از بد حادثه در نظرم جذاب به نظر برسه در یک لحظه مشخصات ظاهری اش در ذهن من ثبت و تا مدتها من را درگیر میکن به صورتی که زند گیم مختل شده . در ضمن من آدم چشم چران و هرزه ای نیستم و نگاهم به صورت اتفاقی ممکن است تلاقی کند .این مشکل باعث شد از دانشگاه سراسری هم انصراف بدهم.کمکم کنید و لطفا جواب را به ایمیلم بفرستید

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی به نظر می رسد مشکل شما از درجاتی از وسواس ناشی می شود که بخوبی با دارو درمانی و رفتار درمانی قابل درمان است توصیه می کنم به یک روانپزشک ماهر و یک همکار روان شناس مراجعه کنیدو [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیوسواس

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

کوتر چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه در 35 سالی پوستی شاداب داشته باشیم

رگ به رگ شدن کمر چه علائمی دارد و چگونه درمان می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاربرد پرکننده (ژل) هیالورونیک اسید

روشهای درمانی ام اس در کلینیک طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

محاسبه سن بارداری و تاریخ زایمان با سونوگرافی

سندرم باند ایلیوتیبیال یا باند IT چیست؟

رادیولوژی مداخله ای یا اینترونشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

لیزر ملاسما چه تاثیری روی این بیماری پوستی دارد؟