با سلام . خانوم دکتر من ی سوال از خدمتتون داشتم . آیا شما با بیمتری سندروم برانگیختگی مکرر دستگاه تناسلی یا سندروم بی قراری تناسلی آشنایی دارید؟ آیا این اختلال وجود خارجی داشته ؟ یعنی کسی برای این اختلال به شما مراجعه کرده است یا خیر؟ منتظر پاسختون هستم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی این اختلل نیازمند بررسی بسیاری از عوامل روانی و جسمی است. گاهی این افراد دچار اختلالات وسواسی هستند. بنابراین ارزیابی کامل پیش از تشخیص گذاری ضروری است [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

عملکرد کرایو لیپولیز های جدید

چی باعث کم خونی شما می شود ؟

تأثیر مزوژل بر رفع چروک پوست

درد بعد از جراحی بلفاروپلاستی چقدر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان اختلالات شنوایی با سلول های بنیادی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لنف نود هیپواکو چیست؟

جراحی عیوب انکساری بخش ششم عوارض و خطرات لیزیک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

عوارض فتق و خطرات فتق اینگوینال چیست؟

گونه گذاری یا کاشت گونه با تزریق چربی چگونه انجام می شود ؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]