سلام دکتردسک ال4قبلا پاره شده وتوسط دکترعیدی عبدالخانی دراهواز با عمل جراحی ترمیم شده حالا ال3با تشخیص دکتر دچار پارگی خفیف شده گفتند 10روز استراحت مطلق رفع میشه حالاکمردرد ندارم ولی پای چپم خیلی دارد وبا گاباتین100هم دردش کم نمشه لطف با توجه به تصویر ارسالی امکان لیزر میباشد

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام دیسک کمر L3L4 شدید است. اگر با استراحت و دارو بهبودی نیابد احتمالا نیاز به عمل باز دیسک دارید [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

آشنایی با سندروم درد میوفاسیال

پیشگیری از کمردرد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ناباروری زوجین چه دلایلی دارد؟

بلفاروپلاستی روشی برای درمان مشکلات عملکردی و اختلال در زیبایی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مزوتراپی چیست؟

بالانیت یا التهاب سر آلت چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

اولتراسوند تراپی

بررسی دقت اشعه ایکس در تشخیص ضایعات تروماتیک زانو