سلام. من ورزشکار هستم و ساکن تهران. در ورزش آسیب دیدم. لطفا بفرمایید امکان عمل با لیزر وجود دارد یا خیر؟ اصلا عمل لازم است؟ آیا با بیمه مکمل پارسیان قرارداد دارید؟ و هزینه عمل چقدر است؟ آیا بعد از عمل امکان بازگشت به تهران وجود دارد؟ در ضمن در وضعیت خوابیده مشکلی ندارم. وقتی بلند می شوم درد در کمرم وجود دارد و به پای چپ منتقل می شود. پای من سر نمی شود. انگشت پا ضعیف نشده ولیکن ردی پاشنه چپ کاملا نمی توانم بایستم. ولی روی پنجه مشکلی ندارم. با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام درمان شما در مرحله اول استراحت ، دارو، فیزیوتراپی و آب درمانی است.اگر از این روش ها نتیجه نگیرید با لیزر پلاسما قابل درمان هستید . در صورت لزوم باید ویزیت شوید [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

درمان شکستگی مهره ها بدون جراحی

زگیل تناسلی (بخش دوم )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چگونه ترک های پوستی را درمان کنیم؟

مزایای روش کاشت مو به روش SUT

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی در بیماری های زنان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تغذیه در بارداری چگونه است و چطور می توان تغذیه سالم داشت؟

استرچ مارک یا ترک بدن چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تومور بدخیم پلک چشم چیست و علل، علائم و درمان آن

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]