سلام من خانمی 30 ساله هستم که بدون تصادف یا ضربه ای به گردن گفتن مهره ی سی 4 و 5 و 6 دیسک دارم . با فیزیوتراپی وضعیتم بهتر نشده و از درد شدید گردن و شانه کلافه هستم. می خواستم نظرتون رو درباره ی ام آر آی بنده بدونم که باید چیکار کنم که خوب بشم و آیا الان شامل موارد جراحی با لیزر محسوب میشم؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام باید معاینه و بررسی بیشتر شوید‌. اگر نیازی به عمل جراحی باشد با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پلاسما

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

علت و انواع روش های پیشگیری از آرتروز مفصل لگن و ران

برای سلامت تخمک چه کارهایی می توان انجام داد ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

تقویت تاندون آشیل با ورزش

سوراخ كردن گوش در منزل توسط پزشک بدون درد

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

علل ایجاد نوک پستان درونی چیست؟

عمل چال گونه

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

ترس از ارتفاع

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تفاوت فشیال با پاکسازی پوست چیست؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]