سلام وخسته نباشیداقای دکتر مادرمن درطول ۱۰سال سه بار سکته کرده دراخرین سکته طرف راستش لمس شده ایا فیزیوتراپی یا tmsمیتواند کمکی به مادرم کندتاکمی از لمس خارج شودباتشکر

دکتر علی فرخانی :

یک دوره فیزیوتراپی و توانبخشی با دستگاه TMS می تواند کمک قابل توجهی بکند. [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیسکته

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

علایم ایجاد عفونت در گوش کودکان چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نکات مهم کاشت مو

سندرم بیماری پس از ارگاسم در مردان به چه معناست؟

رادیولوژی رنگی سیستم گوارش

راهكارهای افزایش فعاليت بدنی

جامع ترین اطلاعات درباره بوتاکس

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

علل و علائم شانه یخ زده

زمان مناسب برای مراجعه به سکس تراپیست

علل غیر قابل کنترل پوکی استخوان