با سلام، اقای دکتر خواهش میکنم جوابمو بدید واقعا برام مهم و حیاتیه .پسری 21 ساله هستم دارای یک لک قهوه ای در بغل صورت و 35 روز دیگر به خدمت اعزام میشوم. میخواستم بدونم اگه من از کرم روشن کننده ویتامینه اردن در این مدت استفاده کنم و لکم هم درمان بشه با رفتن به خدمت و قرار گرفتن در برابر افتاب که تو اموزشی اجباریه دچار مشکل نمیشم و لکم دوباره بر نمیگرده یا به نظر شما بعد از اتمام خدمت اقدام به درمان کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید است طی ۳۵ روز لک شما از بین برود ولی به هر حال در حین خدمت از ضد آفتاب استفاده كنيد. تا بدتر نشود [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک ضد آفتاب

تلفن : 91620100 - 031

پر بودن مثانه پیش از سونوگرافی چه دلیلی دارد؟

درمان چروک دورچشم

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

کلوئید یا گوشت اضافه چگونه درمان می شود؟

علت و علائم سرطان پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ملاسما

ویتامین ها ( ویتامین ای قسمت چهارم )

آیا بوتاکس منجر به افتادگی پلک می شود؟

فلج خواب چیست

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

راه های پیشگیری از دیسک گردن