با عرض سلام و احترام من جوانی25 ساله هستم که 13 روز پیش توی ورزش زمین خوردم و کتفم آسیب دید.به طوری که تکان دادنش با درد شدید همراه بود.و پیش ارتوپد رفتم و از شانه ام عکس رادیو لوژی گرفتم و پس از دیدن عکس گفت استخوان شونت سالمه و دردت به خاطر تاندون و به نظرم کشیده شده ولی دقیقش با ام ار ای مشخص میشه که استراحت کن بعد 2هفته اگه دیدی خوب نشدی خواستی ام ار ای بگیر ولی بنظرم نیاز نیست.ولی هنوز کتفم رو نمیتونم افقی کنم و با درد همراهه.برای بهبودش چیکار باید بکنم.؟به نظر شما چه اتفاقی برای من افتاده؟و دوره درمانش چقدره؟ایا کرم کپکس و چسب های درد مفیدن؟

دکتر علی فرخانی :

انجام یک دوره فیزیوتراپی برای کاهش التهاب حاصل شده در تاندون مناسب می باشد. ( تعداد جلسات بستگی به شدت ضایعه دارد ) [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیکتف و شانه

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

درمان گودی و سیاهی زیر چشم

بهترین روش پاک کردن تاتو یا خالکوبی

مواد افزودنی به مواد غذایی

عاداتی که موجب چروک دور چشم میشود

تاثیرات استرس بر روی پوست

تست عملکرد غیر طبیعی کبد با سونوگرافی

سرطان (تومور) آلت تناسلی مردان (پنیس)

لوپوس چیست و چه علائمی دارد؟