باسلام . خانم دکتر من در هفته 35 بارداری هستم که ترشحاتم کمی زیاد شده است و لباس زیرم کمی خیس میشود. نگرانی من این است که این ترشحات مایع امونتیک نباشد که کم میشود. چگونه تشخیص دهم؟ خواهشا راهنمایی فرمایید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ابتدا باید مشخص شود که مایعی که از شما خارج یشود مایع آمنیوتیک است مایع آمنیوتیک معمولا شفاف است و بوی خاصی دارد. بهترین کار در این مواقع ماجعه به پزشکتان است ایشان برای شما از تست های نواری آمینو تست استفاده می کنند که با تغییر رنگ می تواند مایع آمنیوتیک را از ترشحات افتراق دهد. پس حتما به ایشان مراجعه کنید. [1401-07-13]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا سرطان کلیه برگشت پذیر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کمر درد بارداری

کربن لیزر؛ بهترین راه جمع شدن منافذ باز پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نکات تغذیه ای مهم در ورزشکاران روزه دار

بررسی مزایای درمان کمر درد با لیزر

هندزفری چه آسیب هایی به گوش ما می رساند ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

ارتباط بین سندروم متابولیک و سرطان پستان

انواع روشهای جوانسازی زیر چشم

اثر کم کاری تیروئید برنازایی

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]