با سلام من 45 سالمه 27 اسفند سقط کردم ولی چرا تا الان پریود نشدم امپول پروژسترون هم زدم 10 روز میگذره ولی هنوز پریود نشدم دلیلش چی میتونه باشه راهنماییم کنید با تشکر.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،پس از سقط درجاتی ازبی نظمی قاعدگی رخ می دهد با این حال در صورت شک به بارداری و نیز عدم شروع پریود پس از 10 روز آزمایش خون بارداری بدهید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی سقط

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

کاربرد و عوارض پلاسما جت

پای دیابتی چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم ؟

فرایند کلی لیزر کیوسوییچ چگونه است؟

تزریق چربی نانوفت و جوانسازی پوست

باورهای نادرست در مورد تغذیه با شیر مادر

پیشگیری از کمردرد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

واژینیسموس یا دخول دردناک چیست ؟

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

چه زمانی از هولتر قلب استفاده می شود؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]