سلام ببخشید آقای دکتر آیا بعد از عمل فتق شکم بیمار باید تا وقتیکه بادی در نداده است هیچ چیز نخورد؟ حتی اگر چند روز طول بکشد با تشکر

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی :

سلام، شروع رژیم غذایی پس از عمل بستگی به عوامل مختلفی دارد که بر اساس آن جراح دستور آن را می نویسد. مثلا وسعت و نوع عمل، وجود درد یا حساسیت در لمس شکم، تب بعد از عمل، اشتهای بیمار و دفع گاز و مدفوع. بنا بر این باید تعیین زمان آن را به تصمیم جراح بیمار سپرد. [1398-10-24]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، جنب قنادی بابک
تلفن : 32225166 - 031

آرایش و پیری یا جوانی پوست

درد قفسه سينه در كودكان و نوجوانان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

سرطان بیضه شایع ترین سرطان در مردان جوان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لیزر موهای زائد برای چه کسانی منع شده است؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

هیسترو سالپنگوگرافی یا عکس رنگی رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

روشهای درمان رشد بیش از حد سینه

بیماری زردزخم چیست