سلام آقای دکتر هزینه هرجلسه لیزر موهای زاید کل بدن چقدره؟ اگه موهای بدنم ضخیم باشه چندجلسه لیزرلازمه؟ آیا بطور دایمی ازبین میرم موهای کل بدنم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

به طور متوسط ۴_۶ جلسه با فاصله ۸-۱۰هفته .میزان از بین رفتن موها بصورت تقریبی ۸۰_۷۰ درصده و هزینه بستگی یه شاتهای بکار رفته لیزر موهای زائد داره [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نحوه انجام الکترولیز موهای روشن و سفید

به سوالات جنسی کودکان چطور پاسخ بدهیم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

همه چیز در مورد دستگاه بیوفیدبک و نوروفیدبک

تزریق در مفاصل زانو

علائم و درمان بیماری لوپوس

نقش درمانهای دستی یا مانیپولاسیون

بیماریهای پوست و معافیت های سربازی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

مراقبت از دست ها و ناخن ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

۱۲ تمرین برای درمان آرتروز زانو با شکل