با سلام و خسته نباشید، من خانومی 27 ساله هستم که 2سال پیش در 14 هفتگی سقط کردم و به من گفتند نارسایی دهانه رحم است و حالا در هفته 6 بارداری هستم و میخواستم بدانم چه کارهایی احتمال سقط من رابیشتر میکند و بهتر است کی برای بستن دهانه رحم مراجعه کنم؟آیا نیاز به جراحی و بستری شدن دارد؟باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، برای سرکلاژ با نظر پزشکتان باید پیش از 18 هفته اقدام کنید. در صورت وجود هرگونه درد ویا خونریزی به پزشکتان مراچعه کنید. فعلا نزدیکی عمیق نیز نداشته باشید. برای سرکلاژ باید عمل جراحی و بستری در بیمارستان به مدت کوتاهی برای شما در نظر گرفته شود. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیناباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

عواملی که سلامت مژه ها را تهدید میکند

موفقیت محققان در درمان ناشنوایی های مادرزادی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

راهکارهایی برای جلوگیری از عوارض نشستن طولانی و کم تحرکی

ویتامین E برای فعالیت صحیح بخش های مختلفی از بدن مورد نیاز است

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

جوانسازی با میکرونیدلینگ

اسپرم چیست؟

تزریق بوتاکس پیشانی و دور چشم

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

انواع روش های درمان ریزش مو

تزریق ژل پیشانی