با سلام اقای دکتر ایا اثر تزریق 3 آمپول تستسترون (هر 5 روز یک امپول تزریق شوه است) به طور کامل از بین خواهد رفت؟

دکتر پیمان صالحی :

درود . گاهی در فرد سالم تزریق آمپول تستسترون تعداد اسپرم را صفر میکند و گاهی برگشت ناپذیر است . [1401-03-05]

پاسخ سوال پزشکیاسپرم

آدرس مطب : اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم
تلفن : 35548081 - 031

افتادگی شانه چه علتی دارد و چه روشهایی برای اصلاح آن مناسب است؟

رابطه جنسی و زناشویی نرمال

علت و درمان درد دنبالچه (کوکسی داینیا) را بشناسید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جوانسازی و لیفت صورت به کمک روش پی آر پی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

فواید و کاربردهای مزونیدلینگ صورت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

کرایولیپولیز وکیوم دار دو طرفه ، چهار طرفه یا پلیتی ؟

تزریق چربی به صورت چقدر ماندگاری دارد؟

چه عواملی احتمال کمردرد را افزایش میدهند؟

آیا شیو کردن ( تراشیدن ) موهای شما را ضخیم تر می کند ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]