سلام اقای دکتر.مرسی از وقتی که می زارید.من با توجه به زندگی در کیش و مشکلاتی که داشتم و عرض کردم من کتوکونازول هم مصرف کردم.صابون گوگرد هم میزنم..این لکه ها دایمی نیست.لکه هایی که به خاطر قارچ یا روزه آ دارم سفید هست.چجوری از بین ببرم اینارو؟ و ایا این خوب شدنی هست؟رنگه پوستم هم سبزه هستم.این لکه ها به چشم میاد.و این که شما کیش نمیاین لطفا؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خواهش میکنم یک نکته این که گاهی قارچ بعد از درمان تا ۳ ماه جایی برروی پوست باقی میگدارد. گذر زمان این حالت را بهتر میکند متاسفانه خیر [1401-01-25]

پاسخ سوال پزشکیقارچ بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

کشیدن نخ دندان،قبل یا بعد از مسواک؟

دکتر مسها علیزاده [ متخصص جراحی لثه و ایمپلنت ]

روشهای درمان و علائم بیماری پارکینسون

جلوگیری از پیشرفت پیسی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

سوالات رایج پاک کردن تاتو با لیزر

مهمترین مراقبتهای قبل و بعد از تزریق بوتاکس

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت انجام جراحی مغز با پرتوی گاما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تاثیر فیزیوتراپی در درمان دیسک گردن

درمان درد سیاتیک با روشهای غیر جراحی