سلام. من یه خانم 28 ساله هستم. نیمه مردادماه برای رفع جوشگاه های روی صورتم سابسیژن کردم. اما هنوز لکه های قرمز ناشی از اسید روی صورتم مونده! چی کار کنم؟!

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در سابسیژن از اسید استفاده نمیشه. کاری که در اون از اسید استفاده میشه پیلینگ پوست نام داره [1401-03-31]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن اسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کاربرد هیستروسکوپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان ورزشی قوز پشت یا کیفوز

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نشانه های مشکلات جنسی آلت تناسلی مردان چیست ؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بهترین سن برای تزریق بوتاکس چه زمانی است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

خار پاشنه و درمان آن با روش های طب فیزیکی

درمان صدا دادن مفصل گردن با کریپتوس درمانی

دلایل سقط جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

بدخیمی بیضه شایع ترین سرطان در مردان جوان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]