سوال :

با سلام وخسته نباشید. همسرم دوسال پیش دچار سرطان سینه شدبعداز عمل وبرداشت قسمتی از سینه وشیمی درمانی وپرتو درمانی درمان با قرص تاموکسیفن ادامه یافت درخلال درمان ایشان یک بار عادت ماهانه ایشان برگشت که تزریق امپولی که هر28روز زده میشد این سیکل متوقف شد ولی اکنون بعد از ده ماه از اخرین تزریق سیکل ماهانه ایشان برگشت . لطفا بفرماید ایا برگشت این سیکل وعادت ماهانه برای ایشان زیان دارد یا نه . سن ایشان 44 سال است .لطف بفرماید ومارا راهنمای کنید


دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- زیان ندارد و در بیش از نیمی از بیماران مبتلا به سرطان سینه عادت ماهانه برگشت دارد. [1401-06-22]


پاسخ سوال پزشکیسرطان پستان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

فیزیوتراپی بیماران سکته مغزی

مرتضی شریفی [ فیزیوتراپیست ]

متخصص درمان ریشه مجدد دندان

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

چگونه از کمر درد پیشگیری کنیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آشنایی با درمان های دستی یا کایروپراکتیک

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت، تشخیص و درمان خال بکر

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

برای کبد چرب چه روغن هایی مفید هستند؟

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

درمان جوش های سر سیاه با میکرودرم ابریژن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

میکرودرم روشی مؤثر برای شادابی و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]