با سلام وخسته نباشید. همسرم دوسال پیش دچار سرطان سینه شدبعداز عمل وبرداشت قسمتی از سینه وشیمی درمانی وپرتو درمانی درمان با قرص تاموکسیفن ادامه یافت درخلال درمان ایشان یک بار عادت ماهانه ایشان برگشت که تزریق امپولی که هر28روز زده میشد این سیکل متوقف شد ولی اکنون بعد از ده ماه از اخرین تزریق سیکل ماهانه ایشان برگشت . لطفا بفرماید ایا برگشت این سیکل وعادت ماهانه برای ایشان زیان دارد یا نه . سن ایشان 44 سال است .لطف بفرماید ومارا راهنمای کنید

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- زیان ندارد و در بیش از نیمی از بیماران مبتلا به سرطان سینه عادت ماهانه برگشت دارد. [1401-06-22]

پاسخ سوال پزشکیسرطان پستان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

اختلال ارگاسم در زنان شامل چه مواردی است و چگونه درمان میشود؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

پروتز سینه از چه جنسی است؟

کلیه نابجا یا اکتوپیک چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

با درد کلیه یا رنال کولیک چه کنیم؟

هر چند وقت یک بار باید آزمایش شنوایی انجام دهیم؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

بهترین و موثرترین راه های مراقبت از پوست در تابستان

مشاوره والدین کودک برای رشد توانمندیهای گفتار و زبان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

انواع آسیبهای عضله دوسر بازو و درمان آنها