باسلام، من چند ماه پیش آزمایش کم خونی و پر خونی دادم و مشکلی نداشتم و حالا که قصد بارداری دارم آیا نیاز به مصرف اسید فولیک است. من ماه قبل 3روز لک بینی در ابتدای پریودی داشتم اما جواب تست بارداری ام منفی بود نیاز به آزمایش خون هست؟ باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی مصرف اسید فولیک در دوره پیش از بارداری برای کاهش عوارض و ناهنجاریهای عصبی در حنین است نه کم خونی مادر. مقاله آیا تصمیم به باردار شدن دارید را در سایت مطالعه کنید. ازمایش خون بارداری دقت بیشتری دارد. [1401-09-04]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بیماری پیسی یا لک و پیس چیست و چگونه درمان میشود؟

علل دردهاي مزمن اندام فوقاني

ارتباط بین خلق و خو ، ژنتیک و اضطراب چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

راه درمان درد مفاصل چیست؟

منگو له های پوستی اطراف چشم

چربی های اشتباه می خورید ؟

تزریق SVF ژل روشی برای جوانسازی پوست با جدیدترین روش تزریق چربی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]